top of page
15AC100F-8117-4EE8-A0B6-B6BFB52DD0F9.JPG

fRANCHISE

Displayed Language:

 

Γιατί  DaVinci Franchise;

 

Το DAVINCI ARTISAN GELATO είναι μια αυθεντική gelateria, που προσφέροντας φρέσκο gelato, χειροποίητες σοκολάτες, βάφλες & γλυκίσματα αλλά και αυθεντικά ροφήματα έγινε το νέο σημείο αναφοράς στο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας και της Κύπρου!

 

Ένα «φρέσκο» concept που καινοτομεί, μυώντας τον καταναλωτή στην συνολική εμπειρία μιας αυθεντικής gelateria, «ταξιδεύοντας» στις premium γεύσεις & τις εκλεπτυσμένες υφές των φημισμένων gelato της γείτονος χώρας!

 

Τα προϊόντα μας είναι ολόφρεσκα, χειροποίητα και λαχταριστά! Παρασκευάζονται καθημερινά και προσφέρονται σε ποικίλες & εκλεπτυσμένες γεύσεις, ικανοποιώντας τον ουρανίσκο και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

 

Οι πρώτες ύλες είναι 100% εγχώριες, ενώ η παρασκευή των gelato βασίζεται σε παλιές αυθεντικές ιταλικές συνταγές, συνδυάζοντας σύγχρονες & δοκιμασμένες μεθόδους παρασκευής, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα & αγνά υλικά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών!

 

Το αποτέλεσμα φρέσκο, απολαυστικό, γευστικό και υγιεινό! Το αυθεντικό gelato βασίζεται στην παραδοσιακή ιταλική συνταγή για κρύο γλύκισμα, που παράγεται αποκλειστικά από αγνές πρώτες ύλες (γάλα, ζάχαρη, φρούτα κ.λπ.). Η μίξη αυτών των υλών υπόκειται σε άμεση ψύξη & ταυτόχρονο “shaking” που αποτρέπει την συγκράτηση του αέρα με τελικό αποτέλεσμα αυτή την ελαφριά, απαλή & δροσερή αίσθηση του gelato, που όλοι αναζητάμε!

 

Το ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα, είναι κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας & για κάθε διάθεση, καλύπτοντας τις πιο υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις. Πέρα από τα 60+ gourmet gelato τα καταστήματα του δικτύου μας προσφέρουν sorbet,  χειροποίητες βάφλες και σοκολάτες, κρέπες, donuts, milkshakes, sprinkle cones σε πολλές γεύσεις, αλλά και αυθεντικά ροφήματα! Η αντίληψη μας για το ποιοτικό προϊόν συμπυκνώνεται σε 3 λέξεις: Φρέσκο, Αυθεντικό και Χειροποίητο!

 

Τα “DAVINCI ARTISAN GELATO” με την φινετσάτη αισθητική του χώρου και το ξεχωριστό μοντέλο εξυπηρέτησης «ταξιδεύουν» νοερά στις gelaterias της Ιταλίας, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη, ολοκληρωμένη εμπειρία στον καταναλωτή, που θέλει οπωσδήποτε να επαναλάβει!

 

Το 1ο κατάστημα DAVINCI ARTISAN GELATO ξεκίνησε στη Μύκονο το 2012 και αμέσως έγινε το απόλυτο στέκι στο νησί των ανέμων! Έκτοτε, ουρές σχηματίζονται έξω από το κατάστημα από τους απανταχού λάτρεις του αυθεντικού ιταλικού gelato!

 

Το 2014 ξεκινά τη λειτουργία του το 2ο κατάστημα στην οδό Αδριανού, στο Μοναστηράκι! Έκτοτε έχουμε επεκταθεί στη Γλυφάδα, Ερμού, Κηφισιά, Ρόδος, Ηράκλειο, Αίγινα. Το 2020 ξεκινήσαμε και στην Κύπρο με πολλά καταστήματα σε high-traffic περιοχές.

 

Αυτό το 3πτυχο αποτυπώνεται και στο αποτελεσματικό μοντέλο προσωπικής εξυπηρέτησης που έχουμε αναπτύξει: Ένα νέο, αυθεντικό και διαφοροποιημένο μοντέλο εξυπηρέτησης, που εκκινεί από τον πελάτη και καταλήγει σε αυτόν!

 

Ας δούμε μερικά από τα πλεονεκτήματα που μπορεί να σας προσφέρει το DaVinci Gelato ως franchisee:

 

 • Χρησιμοποιείτε από την πρώτη στιγμή ένα από τα περισσότερο αναγνωρίσιμα ονόματα και λογότυπα και προωθείτε ένα γευστικότατο και δημοφιλέστατο gelato καθώς και άλλα πολλά artisan προϊόντα.

 

 • Ως franchisor σας παρέχουμε καθοδήγηση για την επιλογή του κατάλληλου μέρους, συνεχή υποστήριξη στην κατασκευή και την λειτουργία του καταστήματος σας.

 

 • Έχοντας την προηγούμενη εμπειρία και την τεχνογνωσία, απαιτείται το αναγκαίο κεφάλαιο για την έναρξη της λειτουργίας της επιχείρησης και έτσι αυξάνεται η ασφάλεια που νιώθετε στα πρώτα βήματα σας.

 

 • Οι παραγγελίες σας που αφορούν σε πρώτες ύλες για την παρασκευή των προϊόντων μας, σας αποστέλλονται από το κεντρικό μας παρασκευαστήριο που έχει η εταιρεία στον Ταύρο.

 

 • Η συνεχής εκπαίδευση που παρέχουμε ως franchisor στο προσωπικό της επιχείρησης, καθώς και η διατήρηση του κορυφαίου επιπέδου του επαγγελματισμού. Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει το σύστημα εκπαίδευσης DaVinci Academy όπου οι συμμετέχοντες πιστοποιούνται μέσω θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων.

 

 • Στη διάθεσή σας υπάρχουν χρηστικά εγχειρίδια λειτουργίας τύπου Operational Manual, Employee Handbook, Training Manuals, οδηγός συνεντεύξεων νέων υπαλλήλων, αναλυτικές περιγραφές θέσεων εργασίας, company policies, κοκ.

 

 • Έχετε την υποστήριξη μας στο κομμάτι του marketing και της διαφήμισης. Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ένα πλάνο ενεργειών αποκλειστικά για την περιοχή σας.

 

 • Απολαμβάνετε το αποκλειστικό δικαίωμα της προώθησης του προϊόντος σε μια συγκεκριμένη και προστατευμένη περιοχή.

 

Έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το DaVinci Gelato Franchise; Πατήστε ΕΔΩ.

 • How can I learn more about franchising?
  Feel free to email us at franchise@davincigelato.gr
 • What kind of franchisees are you looking for?
  We’re looking for entrepreneurial individuals who are interested in expanding their horizons and dedicate their time and energy to DaVinci Gelato. You must have a passion for our brand and gelato.
 • Is there a location limit?
  No, there is not! Currently, we are looking for potential franchisees in both Greece and select international markets/regions.
 • What are a few of DaVinci's franchising advantages over the competition?
  DaVinci’s franchising advantages include simple operations, high quality goods, ‘secret’ gelato paste, and quick customer transaction time.
 • How long does it take for an application to be pre-approved?
  We review applications on a daily basis and get back to you within the week.
 • How many DaVinci may I open in my country/state/neighborhood?
  We'll study your specific area and provide you with the tools to maximize your potential.
 • How do I obtain a copy of your Franchise Disclosure Document?
  Our Franchise Disclosure Document is shared with potential franchisees upon submission of our franchising application.
 • How much income will the shop generate?
  Unfortunately, we're unable to predict sales and due to franchise laws, we cannot share data for other shops. However, we do provide a Franchise Disclosure Document along with a proforma to potential franchisees.
 • From where are supplies purchased?
  Supplies are purchased from DaVinci warehouse and DaVinci approved vendors.
 • Do you provide training?
  Yes, in addition to ongoing guidance, we offer relevant training on all management aspects of running your shop.
 • Do you provide marketing assistance and ongoing feedback?
  Yes, we provide ongoing assistance pre and post-opening. Our support includes digital (social, website), print (signage), content (design, photography), development, and more.
 • Do I need previous franchising or gelato experience to become a DaVinci franchisee?
  Excellent franchise candidates come from a wide variety of backgrounds and industries.
 • How do I get started with opening a DaVinci franchise?
  Simply fill out our request form.
bottom of page